Gott Nytt År!

Lite tankar i slutet på året. Det finns två anledningar till att jag har en fotoblogg. Dels är det för att kunna visa upp mina bilder för de som kan tänkas vara intresserade av att se på dem (vilket visats sig vara ganska många). Den andra anledningen är att jag kan följa min egen utveckling. Jag tycker det är riktigt kul att titta tillbaka på gamla inlägg i bloggen.

 

Här är några av mina bästa foto-minnen från 2014.

Jazzkonsert med Magnus Öström på Nefertiti. Vi fick ett bord precis framför scenen och jag kunde i lugn och ro plåta utan att behöva springa runt. Att plåta livekonsert var lite lurigt men riktigt kul och något jag gärna gör snart igen.

Taberg Downhill Challenge. Andra upplagan och vilken fest det var i 180-kurvan på Taberg. Fick chansen att plåta tillsammans med två riktigt duktiga fotografer och se hur de arbetar, väldigt lärorikt för mig. Tack Calle och Andreas.

Cykelköket i Jönköping med Elna. Vi ville ta lite nya bilder till hennes blogg och fick idén att plåta lite casual bilder utanför Sportson och på Cykelköket. Riktigt kul att se att Elna använder bilderna ofta på sin blogg. Under våren så lyckades vi få vårt bildmaterial publicerat i bland annat Aftonbladet Wellnes, Plaza Kvinna och Bicycling. Riktigt kul och samarbetet fortsätter även 2015.

MTBSM i Jönköping. Jag var med och arrangerade årets MTBSM. Plåtade oxå hela evenemanget åt arrangören och det var extremt kul. Fotomässigt lärde jag mig mycket och skulle nog lägga upp arbetet lite annorlunda nästa gång.

Tack Josefine. Min älskade hustru som ofta får ställa upp på mina idéer och du blir så otroligt bra på bild!

2015 kommer fortsätta ungefär som det här året. Foto är en av mina hobbies, jag plåtar för att jag känner för det och inte för att jag måste. Jag tar gärna jobb i mån av tid precis som i år och ser det mest som ett sätt att utvecklas ännu mer.

Till sist vill jag önska er alla som följer min blogg och/eller min Facebooksida ett riktigt Gott Nytt År och bjuder på en nyårsselfie från hemmastudion (Jag tog 75 bilder och inte en enda blev bra, då fattar ni kanske varför jag hellre är bakom kameran…) Men denna får duga, GOTT NYTT ÅR!

 

DSC08883

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s