Taberg Downhill Challenge

Jag älskar actionsport. Individuella insatser och massor av adrenalin.

I helgen gick andra upplagan av Taberg Downhill Challenge av stapeln och vi var självklart där. Riktigt bra arrangemang med läktare och sköna kommentatorer vid publikplatsen vid gamla ungdomsborgen. En schyst 180 graders kurva där de dök in i full fart.

Att plåta Longboard är så ruggigt kul, men samtidigt svårt då åkarna kommer in i kurvan i ca 65km/h. Arbetade med blixt på stativ och körde med två objektiv. 16-50 2,8 och mitt 50 1,4.

Jag hoppas verkligen att Boardlife vill arrangera det här även 2015. Då kommer jag tillbaka.

Kolla in hashtaggen #Boardlife_TDC14 för bilder och filmklipp

Här är mina tre favoritbilder som jag tycker kompletterar varandra. En vidvinkelbild i motljus, en S/V i motljus där blixten lättar upp skoggorna och den tredje där jag kör med en längre slutartid utan att panorera för att få till fart i bilden.

DSC06352

DSC06240 BW

DSC06309

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s