Referenser

Här har jag samlat ett urval av mina referenser för att ni ska få en känsla för hur resultatet av ett samarbete kan bli.

IF Hallby SOK

DSC_2160

Kantvind

DSC_6298

Mountainbike SM 2020

Jönköpings Kombiterminal

Torsvik Truckwash

truckwash

Polar kampanj på InterSport

2018-08-27 07.51.18 em

Sportson Jönköping

IKEA Svenska AB – Business Portraits

Andreas Hourdakis

Foto 2018-01-03 12 11 51

SwimTime

Destination Jönköping / Jönköping Maraton

2017-07-19 01.28.27 em

Martin Setterberg

En av Sveriges mest lovade MTB cyklister. Omslagsbilden är sekunder efter målgång på EM där han kom på tredje plats i XCE.

2016-11-01-09-00-31-em

EuroMTB

Tobias Dahlberg, Communication Content Manager. ”Eskil har inför och under Mountainbike EM i Huskvarna 2016 agerat som officiell fotograf. Han har levererat fantastiska bilder för att organisationen på bästa sätt kunnat förmedla känslor och action från själva tävlingarna och publikfesten. Tillika har Eskil också levererat bilder på en mycket viktigt punkt, med sponsorerna i fokus. Utifrån det har vi kunnat lyfta fram våra viktiga samarbetspartners på ett nytt och fräscht sätt, före, under och efter arrangemanget.

Eskil har utifrån en grundidé om hur mästerskapets skulle porträtterats kommit med nya fotokoncept, idéer och hela tiden varit aktiv med egna initiativ för att fånga viktiga aspekter i arbetet med EM. Han har samtidigt varit lyhörd utifrån behov som uppkommit och utfört fotouppdraget på ett ypperligt sätt under tidspress. En av mästerskapets viktigaste kommunikationsverktyg har varit bild, för sociala medier och tryck, och där har vi haft förmånen att jobba med Eskil Laago”.

Capture

LH Advokater

2016-04-16 03.26.01 em

Elna Dahlstrand

Första gången jag anlitade Eskil för att ta bilder till min blogg var också första gången jag valde att arbeta med en fotograf för att skapa ett bildmaterial som skulle lyfta bloggen till en högre nivå. Det fungerade riktigt fint, resultatet blev bra och allt plåtningar jag gjort med Eskil därefter har varit lika roliga som den första var. Det kan vara lite svårt att hitta på bra idéer när någon annan ska fota till bloggen men jag behöver liksom inte bekymra mig när Eskil är med – han har massor av idéer och dessutom ett engagemang och en glädje som smittar av sig och gör att det till och med är roligt att cykla framför en kamera i korta cykelbyxor när det är minusgrader ute.”

Elna002

Team Sportia Online

2016-04-16 03.20.52 em.png

Deluxeturer

2016-04-17 07.56.05 em

Madde&Mattias ”Vi är helnöjda med valet av Eskil som bröllopsfotograf. Det var roligt, seriöst, avslappnat och proffsigt på samma gång. Bilderna blev jättefina och vi kan starkt rekommendera Eskil som er bröllopsfotograf.”

Magdalena&Stefan Eskil har förmågan att fånga små detaljer och lyfta fram dem. Han kan också fånga ögonblicket på ett fint och ibland lite annorlunda sätt. Bilderna utstrålar en fotografisk upptäckarglädje och en vilja att ge betraktaren nya perspektiv.”

Johanna&David  ”Eskil tog mycket seriöst på sitt uppdrag att fotografera vårt bröllop. Vi träffades ett första tillfälle för att prata igenom hur vi hade tänkt oss upplägget på vår stora dag. Eskil visade lite bilder ur sin portfolio och vi kunde säga vilken typ av bilder som vi tyckte bäst om. Dessutom tog vi vid detta tillfälle lite porträttbilder så att vi fick vänja oss vid hur det är att stå tillsammans framför kameran. Dessa testbilder blev väldigt fina och när den stora dagen kom så kände vi oss trygga framför kameran. Eskil hade i förväg kollat ut några lämpliga platser för fotograferadet. Allt flöt på otroligt smidigt och vi är mer än nöjda med slutresultatet”

Jenny ”Eskil kan hitta det vackra ur vanliga ting, människor likväl som naturen. Att jobba ihop med honom är alltid ett äventyr och han utmanar en som modell med roliga, galna idéer som kan ge de mest starka bilder man kan få. Oavsett tid eller väder så kan man alltid lita på Eskil ger allt vid varje fotografering även om han själv får vända sig ut och in mer än en själv. En fotograf jag ser ett långt samarbete med. Inte bara en fotograf utan även någon jag kan kalla vän. Anlita karln!”

Louise ”Eskil är en fotograf och person med tonvis av bra idéer och alltid ett leende på läpparna. Humor och varmt bemötande gör att det är lättare att slappna av och bli bekväm framför kameran. Ärlighet och ett proffsigt arbete gör att jag varmt rekommenderar Eskil!”

Emma ”En jordnära fotograf som får mig att slappna av framför kameran. Lyckas alltid föreviga känslan i stunden.”