Kontakt

Hej.

Jag heter Eskil Laago, jag bor i Jönköping och frilansar som fotograf. Jag fotograferar det mesta men har en förkärlek för att plåta människor i olika situationer och genom bilderna lyfta fram personligheter hos människor.

För mig handlar fotografering om att förmedla en känsla eller ett unikt tillfälle och mitt mål är att fånga det speciella tillfället eller den speciella känslan just där och då med kameran.

Jag har stor erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Har du en idé? Kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar er. När du anlitar mig så så kommer du få min fulla uppmärksamhet och tillsammans ser vi till att ni blir nöjda med resultatet.

Priser företag och event: Då uppdragen skiljer sig så mycket åt så kontakta mig alltid för ett prisförslag om du är intresserad.

Priser privatpersoner: Porträtt/familjefoto 2500:- I paketet ingår fotografering samt leverans av 20st redigerade, högupplösta bilder i en mix av färg och svartvitt.

Bröllop från 9000:-  Alla bröllop ser olika ut så hör av er så kan vi tillsammans komma fram till ett upplägg som passar er. Oavsett upplägg så ingår ALLA bra bilder från ert bröllop. Högupplösta och redigerade i en mix av färg och svartvitt.

Kontakt: Telefon: 0739-830820, E-post: mailaeskil@gmail.com

Jag fakturerar via Frilans Finans.

Allt bildmaterial på denna sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.