Kontakt

Hej.

Jag heter Eskil Laago, jag bor i Jönköping och frilansar som fotograf. Jag fotograferar det mesta men har en förkärlek för att plåta människor i olika situationer och genom bilderna lyfta fram personligheter hos människor. Utöver detta så har jag stor erfarenhet av att plåta event, framförallt konserter och cykelsport.

För mig handlar fotografering om att förmedla en känsla eller ett unikt tillfälle och mitt mål är att fånga det speciella tillfället eller den speciella känslan just där och då med kameran. Jag älskar ljus och försöker skapa en unik touch i mina bilder genom att bemästra ljuset. Helst jobbar jag i naturligt ljus för jag tycker det blir bättre, men självklart använder ja blixt om det behövs.

Jag har stor erfarenhet av att arbeta med både privatpersoner och företag. Har du en idé? Kontakta mig så hittar vi ett upplägg som passar er. När du anlitar mig så så kommer du få min fulla uppmärksamhet och tillsammans ser vi till att ni blir nöjda med resultatet.

Kontakta mig gärna för en offert. 

Kontakt: Telefon: 0739-830820, E-post: mailaeskil@gmail.com

Jag fakturerar via Frilans Finans.

Allt bildmaterial på denna sidan är skyddat enligt upphovsrättslagen och får inte kopieras eller användas utan min tillåtelse.