Calle

Carl-Robert är både en god vän och mentor. Idag har vi umgåtts med varsin kamera igen när vi plåtade Taberg Downhill Challenge på Longboard.

Han är yrkesfotograf och fotolärare  och med lång erfarenhet från branschen så ger han mig tips och idéer men framförallt så uppmuntrar Calle mig till att köra på. Att testa mig fram och genom det hitta min egna stil. Det var mycket diskussion kring bländare, ISO tal och vilken brännvidd man skulle ha. Tack för hjälpen, den är extremt värdefull!

Kolla in Fotograf Carl-Robert Jonzon. På hemsidan och Facebook.

Passade på att plåta Calle lite spontant i motljuset. Grym modell är han också 🙂 Jag tog i stort sett alla mina bilder med mitt fasta 50mm f1,4. Riktigt trevlig optik det där.

Calle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s