Igår så plåtade jag min pappa. Det var första gången jag plåtade seriöst porträtt av honom och det var riktigt kul och något jag verkligen är glad över att vi prioriterade på nyårsaftons förmiddag.

Min pappa har plåtat så länge jag kan minnas och det är tack vare honom jag har mitt fotointresse. Jag fick tidigt testa att plåta med hans analoga Minolta kameror med manuella objektiv och jag minns framförallt våra resor i Norska fjällen där jag upptäckte tjusningen med foto.

Jag håller på att lära mig mer om ljussättning för varje stund i studion och det är riktigt utmanande men fantastiskt roligt. Pappa hade med sig sin hatt och jag fick improvisera med en extra ljuskälla rakt ovanför honom för att belysa hatten och jag är riktigt nöjd med resultatet.

Tack pappa.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s