För ungefär en månad sedan så träffade jag Johan och Anna från LH advokater. De ville ha porträttbilder till sin nya hemsida.

Jag förberedde mig genom att kolla runt på olika hemsidor för advokatfirmor och tillsammans bestämde vi oss för att försöka skapa något nytt och fräscht. Idén med att plåta i parkeringshus kom från dem själva och vi valde ett inom fotokretsar välkänt parkeringshus i Jönköping.

Jag tycker att arbetet flöt på väl, de hade många egna idéer och jag lyckades få fram den känsla jag ville i bilderna.

Besök LH Advokater här för att kolla in hur slutresultatet blev.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s