Hustrun tog initiativet

Jag måste erkänna att det nog händer att jag tjatar lite på hustrun om att vi borde plåta lite. Det händer nog lite oftare än jag vill medge 😉 Häromdagen var det hon som tog initiativet och ville testa lite i studion, riktigt kul och hon blir ju så ruggigt bra på bild.

Den största utmaningen i studio tycker jag är att få balans i ljuset. Jag gillar skuggor då de tillför känsla och dynamik i bilden. De som brassar på fullt blås på blixtarna så att det inte finns en enda skugga imponerar inte på mig. Men skuggorna kan också ställa till det då de blir för hårda eller hamnar på fel ställe. Det viktigaste för mig är ändå känslan i bilden snarare än att den ska vara tekniskt perfekt. Som den första bilden här, jag älskar den trots att blixten ger en reflex på hennes glasögon. Vad tycker du om våra bilder denna gången?

Kolla gärna in alla bilder på Josefine här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s