Louise

Första gången vi plåtade var det riktigt kallt. Bilderna blev bra trots att vi båda frös. Bilderna blev faktiskt såpass bra så att Louise ville plåta igen, denna gång valde vi min enkla hemmastudio.

Ambitionen var att få till porträttbilder med en dov känsla. Jag måste säga att det är riktigt kul att plåta i studio även om jag fortfarande känner mig som en nybörjare. Jag använder mig av mina Speedlight blixtar och kommer att avvakta med att köpa studioblixtar. Detta efter råd från min gode vän och mentor Calle som både är proffs på att plåta och proffs på att utbilda. Han borde veta 🙂

Tack Louise, riktigt kul det här.

Bilderna från vår första session hittar du i portfolion.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s