Stort tack för all respons på mina tre senaste fotosessioner. Bilderna på min pappa, Josefine och Louise har fått mycket fina kommentarer vilket såklart är riktigt roligt. Det blir mer foto i studion snart, jag lovar.

Det rullar på bra nu. Jag får fler förfrågningar om fotojobb än jag vill ta mig an just nu, det är både porträtt, bröllop och en senast en fråga om att hålla i en fotokurs. Detta är riktigt kul och jag kan faktiskt välja vilka uppdrag som jag vill ta.

Just nu kostar en timmes porträttfot endast 950:- Detta erbjudande gäller för dig som bokar under januari (själva datumet då vi tar porträttet kan såklart vara längre fram). Sen kommer samma porträttfoto kosta 1500:- Läs mer om erbjudandet här.

Bilden nedan är på Anna&Christian från deras bröllop 2013.

DSC00372

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s