Nefertiti

För ett par veckor sedan så besökte jag och hustrun Jazzklubb Nefertiti i Göteborg. VI är extremt svaga för jazz och framförallt Esbjörn Svensson Trio. Tyvärr så lyckades vi inte se EST innan Esbjörn dog, detta är något vi verkligen sörjer för de var helt fantastiska. Dock har vi sett Tonbruket med Dan Berglund (Basist i EST) och denna kvällen på Nefertiti var andra gången vi såg Magnus Öström (trummis i EST). Få saker ger sådan känsla som att gå på riktigt bra livemusik. Kan verkligen rekommendera Nefertit.

Hade med mig kameran och kunde från vårt bord plåta utan att springa runt, det var rätt skönt att kunna fokusera på musiken. Foto blev bonusen.

Enjoy.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s