Doncaster Train station [Igen]

För några veckor sedan så var jag i England i jobbet. Skulle oxå ta några bilder åt det företag jag jobbar på så kameran var med. På väg hem så tog jag denna bild på Doncaster Train station som jag tycker visa upp ett typiskt England.

Nu i veckan var det dags att åka dit igen för en kortare visit och ja tog med kameran ifall jag skulle se nåt schysst motiv. Brittiskt regn bjöds det på i dagarna tre och en massa jobb. Men på Doncaster Train Station i väntan på tåget till Manchester så tog jag denna. Hoppas du gillar den, den ligger i portfolion oxå om du vill kommentera bilden.

Är ruskigt sugen på att beställa en resa med familjen för sol, bad och en massa foto. Får nog ta ett snack med jossefru om det ikväll

Doncaster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s