En på hundra! #Wåffelcrossen

Imorgon är det dags för en ny deltävling i våra lokala CX-cup, Wåffelcrossen. Enkelt och genialiskt upplägg gör att cyklister långväga för att komma hit. Jag har cyklat några deltävlingar genom åren men oxå plåtat ett par och känner att suget är större att vara bakom kameran imorgon.

Här är mina svart/vita bilder från förra året om nån är intresserad.

Efter förra årets session så var det EN bild som kändes klockren eller möjligtsvis två. Så en på hundra ungefär. Bilden har jag visat tidigare men det tål att göras igen, den förenar det som är så härligt med Wåffelcrossen. Alla kan vara med och glädjen av att cykla varv efter varv på ett gammalt nöjesfält.

 

Britt-Marie på sin fina Cannondale. Jag tycker denna bild är helt fantastiskt bra!

 

BrittMarie

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s