Fototävling på jobbet

På min arbetsplats har vi en nystartad fotoklubb, riktigt kul initiativ av två eldsjälar. Här hänger jag såklart på tänkte jag. Förhoppningsvis så kan jag lära mig nya saker och även bidra till att någon annan utvecklar sitt skapande.

Första aktiviteten i klubben blir en fototävling under temat ”De många människorna”.

Ett bidrag per tävlande och bilder kommer att tryckas upp så att övriga medarbetare på arbetsplatsen kan rösta fram det vinnande bidraget. Har funderat en del kring vilken bild jag skulle välja men fastnade för denna som bara är knappt två veckor gammal.

 

DSC07400SV

Det ska bli intressant att se de andras bidrag och hur de tolkar ”De många människorna”.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s