Louise, en ny förmåga.

I augusti skickade jag ett meddelande till en vän och frågade om hon någon gång funderat på att stå framför kameran. Efter lite diskussion kring foto och modellande så beslutade vi att testa en foto-session.  Två månader senare lyckades vi hitta en tid som passade in i våra scheman. Louise är en cool tjej som jag verkligen trodde skulle passa på bild. Jag blev inte besviken på resultatet. Vi hade en kul timma och pratade om det mesta och fotot flöt på bra. Jag är riktigt nöjd med bilderna och tacksam att Louise ville ställa upp på min idé.

Denna är min personliga favorit och under porträtt så finns ytterligare tre stycken som jag gillar skarpt. Vad tycker du?

 

DSC07709

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s