Wåffelcrossen

Tog med hela familjen in till gamla Kabe Sommarland för att umgås med vänner som cyklar wåffelcrossen. Passade på att plåta lite oxå och fick ett par riktigt bra bilder. Dock har jag märkt att många cyklister frågar efter bilder så tanken var att lägga upp ett album på Facebook. Men eftersom FB komprimerar bilderna så blev jag inte nöjd med resultatet av mitt album så tog bort det igen.

Sen blir jag glad när mina bilder landar bra. Både Johan och Elna verkar nöjda. Läs mer om Wåffelcrossen på Team Öster Cykel.

Dessa bilder är fria att använda på bloggar/Facebook/Instagram etc. Men hänvisa gärna till denna hemsida vid publicering.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s