Wåffelcrossen

Idag stack jag och grabbarna för att kolla på cykelcross på gamla Kabe området. Det är Victor och Thomas i Team Öster Cykel som arrangerar Wåffelcrossen. STORT TACK för ert engagemang.

Jag bestämde mig tidigt för att endast plåta svartvitt och även försöka experimentera lite med slutartider och blixt. En hel del bilder åkte direkt i pappergskorgen men det blev en del guldkorn. Mina favoriter har jag lagt in under Cykel men här är ett album från dagens Wåffelcross. Dela gärna men hänvisa tillbaka till denna sida isåfall.

Tillägg: Kul att se så många besökare idag som kolla på CX bilderna. Kolla gärna runt på de andra bilderna i min portfolio, kommentera gärna. Konstruktiv kritik är alltid uppskattad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s