Tabergsån

En stig som hängt med mig i hela livet är stigen utmed Tabergsån från Månsarp till Taberg. Ja eller från Taberg till Månsarp som det var när jag var yngre. Det är ofta som jag tar denna stig med cykeln och njuter av vattnet, berget och den härliga stigen. Igår va vi förbi där med kameran oxå.

 

DSC04210

 

Imorgon börjar älgjakten. En dröm jag har är att hänga med på jakt och dokumentera detta med kameran, drömbilden är att fånga älgen före skotten, när den faller ihop samt när jägaren sen stolt sitter bredvid sitt byte.

Jag önskar lycka till imorgon till alla jägare, men även till älgarna så att oddsen blir mer jämna. För lite fusk är det väl när grenar sågas ner så att sikten blir från från jakttornet till den plats där de under flera veckor lagt ut äpplen i skogen för att locka älgar. Eller vad vet jag, jag är ju ingen jägare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s