Idag har jag haft en inspirerande möte med ett par som planerar sitt bröllop. Inser att det är en förmån att få ta del av deras tankar och även vara med och dela mina erfarenheter kring vad som tidigare har fungerat och vilka fällor som kan vara bra att undvika. Detta samtal är obligatoriskt för alla som anlitar mig som fotograf till sitt bröllop.

En annan sak som alltid är obligatoriskt är att hos mig får ni alla bilder som blir bra högupplöst på en DVD. Kan vara bra att tänka på när ni jämför olika fotografer.

Jag har nu bokat in tre bröllopsplåtningar under 2016 och har ytterligare ett par förfrågningar. Så går ni i bröllopstankar, kontakta gärna mig för ett samtal och en offert.

Titta gärna på min portfolio och om ni är intresserade så har jag en större portfolio  dropbox som ni kan få se.

Bilden är från ett bröllop mellan Lisa & Magnus i maj 2015.

DSC09667

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s