Förra veckan hade jag förmånen att få rodda @jkpg på Instagram. När jag fick frågan från Destination Jönköping så började jag fundera på vad jag skulle fotografera för något roligt.

Jag plåtar mest porträtt och Mountainbike. Landskapsfoto blir väldigt spontant även om jag tycker det är roligt också. Ville såklart visa upp mitt arbete som fotograf men också ta chansen att skriva lite hur jag ser på foto och lyfta fram några bilder från arkivet som jag gillar lite extra. Allt med fokus på Jönköping som sig bör när man sköter kontot åt Destination Jönköping.

Det var lite kul då veckan innehöll både regniga november dagar som bjöd på bra bilder i svartvitt och helgen som bjöd på måndag minusgrader och en utflykt till Dumme Mosse som var magisk.

Jag kan verkligen rekommendera att gå Dumme Mosse vandringsled.

Här är några av alla bilder från veckan. Kolla in mitt Instagram eller @jkpg för alla bilder.

DSC01993DSC02217DSC01891DSC02023DSC01929DSC01928 (kopia)

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s