Emma&Louise

Igår fick jag besök av Emma & Louise. Det var dags att plåta de goda vännerna i studion.

Louise känner ni till sen tidigare, vi har plåtat ett par gånger innan och ni hittar de bilderna i min portfolio. Emma har jag aldrig plåtat men hon hade skrivit ner några idéer som hon ville testa och vi hade en riktigt rolig förmiddag i min studio. Här är några av de bilder jag valde ut. Riktigt kul att plåta dessa personer då de bjöd på personliga porträtt. Här är några av mina favoriter från igår.

Mycket foto igår, efter lunch fick jag besök av en familj som jag plåtade förra hösten. Nu har de fått en lite pojke så det var dags för nya familjebilder. Har bara påbörjat arbetet med dem och som jag tidigare skrivit så publicerar jag inga familjebilder på hemsidan.

Följ mig gärna på instagram, @eskillago

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s