Studiofoto med Josefine

Jag älskar att fotografera människor. On location eller i studio spelar egentligen ingen roll. Båda delarna har sina utmaningar och sin tjusning.

I studion är det lite enklare att få till ett snyggt ljus, men utmaningen är snarare att hitta intressanta poseringar då man inte har den hjälp av omgivningen som man har on location. Jag har under våren skaffat mig utrustning så att jag har en fotostudio hemma. Detta gör att det är enklare att spontanplåta och precis det hände i helgen. Josefine levererade intressanta poseringar och en närvaro i bilderna som jag verkligen gillar.

För att se fler bilder på Josefine så kolla in portfolion.

DSC00545

Jag har en studio hemma. Hör av dig om du är intresserad av egna studiobilder nu i vinter. Jag har vit och svart bakgrund och har även möjlighet att ta med studion ifall det önskas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s