Kan summera en helg som återigen har handlat om mycket foto och mycket cykel.

I fredags var jag på IKHP och plåtade åt EuroMTB då ett par cykelgymnasier samt Emil Lindgren var på besök för att testa EM-banan. Jag arbetar som ni redan vet i en grupp som sköter kommunikation inför och under EuroMTB 2016. Mitt uppdrag är att plåta och gör jag det bra så publiceras mina bilder. För att följa arbetet så sök reda på Euro mtb på facebook eller Instagram.

Att jobba med foto inför EM när så ruggigt roligt men tar såklart en en hel del tid. Helt klart värt den när mina bilder publiceras och responsen är positiv.

Exempelvis så har denna bild på Joel Burman (regerande Svensk Mästare i juniorklassen) hamnat på EuroMTB på instagram.

DSC07465

Igår plåtade jag elitklassen på Vista och hade siktat in mig på vissa personer som har figurerat i diskussionerna kring vad vi vill försöka få fram i våra olika kanaler. Lyckades med att ta riktigt bra bilder på både Emil Lindgren och Martin Setterberg. Den sista bilden hamnade på EuroMTB´s Facebooksida igår med, kul.

Jag var faktiskt inte sugen på att plåta VIsta. Har aldrig lyckats och tycker ljuset är svårt där. Men lyckades hitta gött motljus och fick några riktigt schyssta bilder.

DSC07581

DSC07584

Den här sista bilden på Martin är jag faktiskt riktigt nöjd med. Jag önskade mig motljus och actionkänsla och jag tycker jag lyckades. Nu väntar en vecka utan planerade fotojobb, men man vet inte vilka åkare som besöker EM banan vid IKHP. Håll koll på mitt instagram för mer bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s