I lördags plåtade jag Johanna&David. Ett riktigt fint bröllop och jag fick förmånen att fotografera dem vilket jag är tacksam för. Vid vårt möte där vi diskuterade vad de önskade för typ av bilder de ville ha så kom det upp en idé att plåta på Dumme Mosse. När man planerar ett vinterbröllop så önskar man allt som oftast att det är snö, därför har vi följt prognoserna varje dag och vi insåg med någon vecka kvar att det här kommer gå vägen.

När jag fotograferar bröllop har jag alltid med mig en assistent. En assistent kan hjälpa mig men lika ofta vara brudparet till hjälp vilket underlättar hela fotograferingen. Jag tar ofta hjälp av min fru Josefine och vi har blivit ett bra radarpar vid fotograferingar vilket är mycket roligt.

Vi bestämde också för att åka till mossen och testplåta lite. Ni som följer mig eller har kollat i portfolion vet att jag gärna fotograferar Josefine. Så det här var riktigt kul och resultatet blev riktigt bra.

DSC03033DSC03038DSC03064

 

Är du nyfiken på hur bröllopsbilderna blev? Kolla in mitt instagram där jag har lagt upp två smakprov. Det kommer mer här på hemsidan när jag har levererat till brudparet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s