Tre varianter av samma bild

Igår slogs det rekord här på sidan. Över 1500 bildvisningar är riktigt kul. Det som faktiskt är ännu roligare är att varje besökare i snitt klickar 20 gånger, det borde ändå betyda att jag gör en del bra saker som får er att stanna kvar. Riktigt kul och det ger mig energi att fortsätta.

Jag har uppdaterat mina två album med bilder på Emanuel och Olof&Erika. Hoppas ni gillar bilderna som jag tog i fredags. De tåls att titta på igen.

Men ibland blir det svårt. Jag kunde inte bestämma mig om svart/vitt eller färg blev bäst, sen valde jag att testa Sepia också och jag kan fortfarande inte riktigt bestämma mig för vilken variant som är bäst. Vad tycker du?

DSC06925 DSC06925 11-26-53

DSC06925

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s