Men tyck till då…

Det är riktigt kul med besökare på min sida. Det som är extra kul är att ni som är här klickar runt och tittar på många bilder. Idag har det tex varit 84st besökare som totalt har klickat runt 1500 gånger på min sida. Men tyvärr är det dåligt med kommentarer.

Nu handlar det inte om att jag söker beröm för att öka på mitt ego. Nej mitt ego kan jag fylla på själv om det nån gång skulle behövas. Det jag önskar är konstruktiv kritik som gör att jag kan lära mig mer, tänka till nästa gång jag plåtar och förhoppningsvis utveckla mitt skapande. Så om du har en åsikt om en bild, lämna gärna den så jag vet vad som går hem och vad du som betraktare av mina bilder tycker jag kan förbättra.

Tack på förhand.

2 reaktioner på ”Men tyck till då…

  1. Personligen tycker jag det är svårt att ge konstruktiv kritik..detta baserat på att jag kan för lite om tekniken kring fotografering. T ex kan jag tycka en bild är awesome medan någons annan kan uppleva att bilden saknar skärpa, humor eller vad det nu kan vara. Så …dina trummisfoton var fantastikt fina..det jag ser i bilderna är att brodern verkligen njuter av att spela trummor! Ha en gla påsk!

  2. Tack Eivor. Jo han gillar verkligen att spela. Ska nog plåta honom när han spelar gitarr nästa gång 🙂
    Läs gärna på Christians kommentarer här på sidan. Han är riktigt duktig på att ge konstruktivt beröm och kritik. De kan vara små saker som fotografen inte tänker på men som betraktaren noterar. Men sen är det så att smaken är olika och konst, som foto är inte behöver vara rätt eller fel.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s