Men tyck till då…

Det är riktigt kul med besökare på min sida. Det som är extra kul är att ni som är här klickar runt och tittar på många bilder. Idag har det tex varit 84st besökare som totalt har klickat runt 1500 gånger på min sida. Men tyvärr är det dåligt med kommentarer.

Nu handlar det inte om att jag söker beröm för att öka på mitt ego. Nej mitt ego kan jag fylla på själv om det nån gång skulle behövas. Det jag önskar är konstruktiv kritik som gör att jag kan lära mig mer, tänka till nästa gång jag plåtar och förhoppningsvis utveckla mitt skapande. Så om du har en åsikt om en bild, lämna gärna den så jag vet vad som går hem och vad du som betraktare av mina bilder tycker jag kan förbättra.

Tack på förhand.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s