Är jag kreativ?

I min portfolio min det en rubrik som heter ‘Kreativa försök’. Ibland besöker jag sidor på nätet och förundras över hur pass kreativa människor kan vara i sitt skapande.

Jag har efter många år börjat hitta mitt signum som fotograf. Porträtt i olika situationer helst i motljus. Där trivs jag och kan verka rätt så kreativ. Det finns bra exempel från både cykel, musik, vigslar och barnfoto såsom vanliga porträtt bilder här på min sida.

Men jag tror på att allt kan utvecklas, även mitt signum kan utvecklas genom att jag hela tiden testar nya grejer. Så kolla in mina ‘Kreativa försök’. Dagen till ära med två nya bilder från min vallabox. Är jag kreativ?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s