I den enkla vardagen

Jag älskar bilder i svart vitt. Ja så pass mycket att tankarna går till att endast publicera svart vita bilder här. Inget bestämt så vi får se vad som händer här framöver.

Jag blir också ofta imponerad av fotografer som lyckas fånga den enkla grå vardagen på ett intressant och snyggt sätt. Idag så satt vi till bords och då fångade jag denna bild som jag har fastnat för. Jag väljer att kalla den för ”Till bords” och jag tycker den säger nya saker varje gång jag tittar på den. Vad tycker du? Den får iaf en plats under ”Kreativa försök” och jag hoppas det kommer mer i denna enkla stil.

Till bords

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s