Ingen dussinblogg

Jag får en del frågor om varför jag inte bloggar oftare, varför jag inte lägger upp mer bilder. Detta är ingen dussinblogg. Jag är ingen bloggare och vill inte heller vara en bloggare.

Så varför har jag då denna hemsida/blogg? Jo jag ville ha ett enkelt ställe att visa upp mina olika bilder på, kalla det en portfolio med bilder som på ett eller annat sätt sticker ut. De ska antingen vara riktigt bra, annorlunda eller beröra på något sätt samt visa mitt fotografiska uttryck. Att ta en halvbra bild och fixa den i dator så att den blir ok tycker inte jag är kul. Bilden ska tas direkt ur kameran med minsta möjliga handpåläggning i datorn. Som denna bild från Gran Canaria, jag hade tur då denna soluppgång var magisk, jag har aldrig tidigare skådat sådan linjer i molnen skapad av solen. Denna bild platsar inte för att den är tekniskt avancerad utan för att den är taget i tillfället, ett tillfälle som sällan återkommer. Den har också ett skådespel av färg som jag älskar.

DSC03724

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s