Jag har inte glömt bort er…

…det är bara det att jag har fullt upp med en massa annat såsom jobb, träning, renovering och annat kul med familjen.

Jag hoppas att jag får mer tid att fotografera nu när våren kommer och dagarna bli längre. Sen sist så har jag iaf blivit anlitad att plåta på två olika bröllop. På det första så ska jag ansvara för mingelfoto under festen, detta är något jag trivs riktigt bra med som tex här när jag plåtade min fru på en bröllopsfest. På det andra bröllopet så ska jag plåta alla gäster. Försöker hitta på nån bra bakgrund som gärna få vara lite annorlunda men ändå inte flytta fokus från gästerna.

Snart dyker det upp nya bilder här!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s