Länkar och nytt i portfolion

Min nya ambition är att uppdatera hemsidan varje helg. Jag ska försöka blanda tankar, bilder och annat kul. Jag hoppas snart kunna bjuda på nya färska bilder från våren 2013 men tills dess blir det lite gammalt. Ikväll har jag lagt upp tre nya bilder i min portfolio.

Först ett porträtt från Thailand. Lite tråkiga skuggor men ändå en riktigt härlig bild på en trevlig Thailändare som körde vår longtailbåt. Notera Volvo-ratten han styr med 🙂

Sen en kokosnöt från ön Koh Poda i Thailand. Betydligt större än de du hittar på ICA

Till sist, våren är snart här och cykeltävlingarna drar igång. Riktigt skarp bild där blixten slår rätt. Bilden tagen med min gamla a100 med ett 16mm Fisheye.

Det finns så många duktiga fotografer. Bland mina länkar finner du några av mina egna favoriter. Deras sidor är väl värda ett besök. Jag tar också gärna emot tips på bra sidor, kanske hamnar de bland mina länkar sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s