Mycket på gång.

Lite dåligt med uppdateringar här på sidan nu vilket främst beror på att det är fullt upp. Jag har ett jobb jag stormtrivs med, en familj jag vill umgås med och ideella uppdrag i cykelklubben. Men jag har en hel del foto projekt på gång och tänkte berätta lite vad som är på planeringsstadiet.

Efter första fotosessionen med Louise så började vi direkt att fundera på nästa session. Cool tjej som är öppen för att testa på det här med att stå framför kameran.

Jag och Elna har kommit överens om att fortsätta vårt samarbete även 2015. Det är riktigt kul att hjälpa till att sätta en snygg prägel på hennes blogg med bilder som sticker ut från bloggmängden samtidigt som det ökar trafiken markant på min sida och förfrågningarna efter mina bilder. Win-win alltså!

Det är inget självändamål att få skicka fakturor men det är riktigt kul att det rullar på och just nu planeras det lite porträtt och verksamhetsbilder av ett nystartat företag i stan. Mer om det senare.

Jag funderar ständigt på nya sessioner med Josefine. Vill ju testa en massa nya roliga grejer och hon ställer oftast upp vilket är riktigt kul. Just nu är jag inne på att bygga en enklare studio hemma så vi kan testa olika ljussättningar tillsammans och skapa nya schysta porträtt. Hon är enkel att plåta, avslappnad framför kameran med en grym närvaro vilket gör att bilderna håller hög klass.

DSC07385

 

 

Det är inte bara porträtt som rör sig i mitt huvud. Så fort det blir minusgrader så är jag sugen på att plåta lite stadsmiljö igen. Finns många delar av Jönköping som jag vill besöka med kameran. Så ni kan vara lugna, det kommer att uppdateras vidare med ojämna mellanrum här på sidan. Kolla gärna i portfolion så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s