Minns ni augusti?

Vädret som är just nu är väl inte det bästa jag vet. Jag gillar hösten, vintern våren och sommaren. Men november är väl en onödig månad, nu vill jag ha vinter!

Satt och tittade igenom lite bilder och porträtt på datorn och så låg denna bilden där. Minns ni augusti, precis innan bonden slår fälten? Så vackert och så mycket färg!

Nu i veckan blev jag utmanad på facebook att dela en naturbild om dagen i fem dagar, tack vare detta så har jag fått upp motivationen för naturfoto igen. Tyvärr hinner jag inte så mycket nu när dagarna är korta men snart vänder det och då hoppas jag att naturbilderna återkommer i flödet igen.

Vill du se bilden i portfolion så ligger den här.

DSC05504

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s