Stadsmiljöer

Jag gör nästans vad som helst för att slippa åka till stan, med några få undantag. Ett av dem är att vandra i en stad när affärer har stängt och lugnet har lagt sig. Är novis på det här att plåta i stadsmiljö men gillar det skarpt. Jönköping bjuder på många fina vyer och byggnader som passar på bild.

I sommar hoppas jag att hinna med stadsfotografering i några olika städer om det passar med övriga semesterplanering.

Hittade denna bild i arkivet och insåg att den är för bra för att stanna där. Kolla gärna mina andra bilder i portfolion från stadsmiljöer. Jag vill oxå tipsa om Photographer Farman som tar riktigt fina bilder i stadsmiljö.

 

DSC01831

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s