Tog med kameran, blixt och stativ på promenaden

När vi kom hem från dagens utflykt så frågar hustrun om vi inte ska ta med ungarna ut i skogen på en promenad. SJälvklart säger jag och när hon säger åt mig att ta med kameran så springer jag och hämtar den.

Idag använde jag mitt favoritobjektiv, ett 16-50mm 2,8 tillsammans med blixt på stativ med softbox och tillsammans med familjen fick vi en riktigt bra stund i skogen. Jag älskar att bo så här nära skogen.

HÄR kan du se fler bilder av min kära hustru.

DSC00780

 

DSC00800

 

DSC00803

 

 

Ps. Du har väl inte missat att Josefine har en egen blogg….

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s