Direkt ur kameran

Idag ska bilder redigeras. Även om bilderna är riktigt bra direkt ur kameran så ska det alltid pillas och skruvas lite hit och dit. Min åsikt är att de flesta redigerar för hårt. En bra bild är en bild som ser ut att vara hämtad direkt ur kameran.

Därför är det med glädje jag kan berätta att denna bild är helt oredigerad, tagen direkt ur kameran från en kvällspromenad i skogen i veckan. Mitt mål var att stöta på något djur, helst en älg eller en vildsvin. Jag såg några rådjur på håll men fick inga bra bilder, men vad gör det när solen går ner mellan träden?

Bilden ligger även i portfolion under natur

DSC09012

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s