Gran Canaria, ja det hade varit något.

Vilken bedrövlig vinter vi har. Visserligen har det äntligen blivit kallt och fint vilket gör att solen titta fram och man kan njuta av fina cykelpass. Men jag vill åka skidor, pulka och se mina barn leka i djupsnö. När det är en sån här vinter så blir jag mer cykelsugen än någonsin och jag pendlar varje dag på min fina Nishiki från Sportson.

Idag när jag cyklade hem så kom kom jag på att idag åker mina svärföräldrar till Gran Canaria. Ja, där skulle man varit med en fin cykel och lägga grunden för en fin cykelbränna.

Så idag bjuder jag på en bild från Gran Canaria som jag tog för ungefär ett år sedan när vi var där.

DSC03711

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s