Softbox

Jag har funderat på att skaffa studioblixtar ett tag men känner att de kommer inte att användas då jag ofta är på språng och vill plåta i aktiva miljöer. Men likväl så tycker jag att det är svårt att få till ett bra och jämnt ljus med blixten monterad på kameran. Så i takt med att jag har testat mig fram med blixten på stativ så har oxå tankarna gått kring att skaffa en softbox till min blixt.

Det blev en Lastolite från Scandinavian Photo.

Igår fick min bror vara modell när jag började att testa mig fram. Måste säga att det gick över förväntan och blixten slog precis så som jag ville. Ska bli riktigt kul att använda denna både vid porträtt inomhus och utomhus såväl som vid actionfoto.

DSC05924

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s