Spira i 8mm

Svängde förbi Spira en sväng igårkväll och hade kameran med mig och mitt 8mm fisheye. Ibland är kul att bara ha med ett objektiv nr jag ska ut och fotografera. Gärna en fast optik så att man är lite låst. Ofta tycker jag att det startar en del andra kreativa tankar än om man tex alltid har sitt favoritobjektiv. I mitt fall mitt 16-50mm 2,8 SSM som jag säkert använder till 95% av mina bilder. Så kamera, stativ och fisheye en mörk decemberkväll med någon minusgrad gav detta resultat. Nästa gång jag ska till stan funderar jag på att bara ta mitt 400mm optik. Kan bli nog så klurigt.

DSC04785 DSC04790 DSC04792 DSC04793

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s