#AllaÄrFotografer

Har ni sett SVT programmet Alla är fotografer? Om inte så skynda och kolla. De första två avsnitten ligger på SVT play och är ruskigt bra. Tänkvärt och inspirerande.

Detta TV program får mig att fundera kring mitt eget uttryck som fotograf. Detta är en hobby utan större ambitioner än att vara just en hobby men jag söker hela tiden mitt uttryck, mitt eget signum.

Jag har sedan tidigare konsekvent utelämnat mysiga familjebilder och bilder på mina barn här på bloggen. Anledningarna till det är många. Dels ska de själva få bestämma i vilken utsträckning de finns på internet. Dels så är det så många andra som vräker ut dussintals bilder på sina egna älsklingar, inget fel i det men det är inte min stil.

Jag har oxå försökt vara kräsen i urvalet av bilder, men här kan jag se att jag har misslyckats i min iver att skapa trafik på bloggen. Så jag kommer nu att rensa i min portfolio för att tydligare visa upp hur jag vill uppfattas som fotograf.

Framåt då? Jo det finns mycket planer och tankar och en del kommer jag att visa för er här, en del inte. Min förhoppning är att jag tack vare dessa förändringar kommer bli tydligare i mitt bildspråk och inte bli en  mängden. Visste ni förresten att bara på Facebook så postas det 300.000.000 bilder om dagen. #AllaÄrFotografer.

DSC04725

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s