Kul när nån vill använda mina bilder

Ja det är alltid lika kul när någon hör av sig och vill använda mina bilder. Jag plåtar inte i första hand för att tjäna pengar utan för att göra människor glada. Ibland vill jag ha betalt men i vissa fall så löser vi det genom att någon skriver några väl valda ord.

Gustav Wass, en duktig cyklist från Jönköping och tillika en hyvens kille gör nu en satsning mot Masters VM i Mountainike 2014. Följ honom på hans blogg där min bild är i fokus. Jag hoppas få möjlighet att ta några snygga bilder på honom till våren som han kan använda på sin hemsida.

DSC04526

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s