Mer bröllop…

Nu har jag fyllt på med mer bilder under rubriken Bröllop. Jag hoppas att det blir ytterligare några från sommarens bröllops plåtningar.

Årets bästa porträttserie fick jag på Anna & Christian i början av Juni. Naturliga och kreativa samtidigt som de betedde sig som att jag inte var där med kamera, blixtar och andra jobbiga saker. Allt sammantaget så var det en avslappnad stämning och bilderna blev också riktigt bra.

Detta var också första gången jag plåtade i grafittitunneln. Har gjort det ytterligare en gång efter det och de är riktigt kul ställe för att plåta brudpar.

DSC00182 DSC00187 DSC00356 DSC00397 DSC00415

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s