8mm

Min första publicerade bild med nya Fisheye objektivet blir denna. När jag börjar testa mig fram med objektivet så inser jag att 8mm är rätt fräckt. Det gäller att hitta rätt vinklar för att få ut rätt effekt.

Vill du kommentera bilden kan du göra det HÄR!

DSC01983

2 reaktioner på ”8mm

  1. Gillar verkligen det här perspektivet att träden tycks sluta sig ovanför sig. En grym komposition som dessutom har både fin färg och kontrast. Gillar att du fått med solen helt lagom utan att det stör bilden. Det enda som stör mig något lite är den gren som svänger lite annorlunda i förhållande till de andra träden. I övrigt är bilden helt perfekt! En stark 4:a!!!

  2. Jag håller med dig om det där retliga trädet. Kul att du gillar bilden och jag har redan en hel del planer som kommer att förverkligas med hjälp av min nya optik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s