Sådan lycka/Ska jag våga?

Ja, sådan lycka att få plåta med min underbara Sony a77 med 16-50 2,8, självklart använde jag även blixt. Idag plåtade jag bröllopsporträtt och det blev sjukt bra. Hoppas på att kunna visa upp dessa bilder här på hemsidan framöver.

Idag använde jag även mitt teleobjektiv, det funkar men är rätt basic med sina 75-300 och 3,5-5,6 så funkar det bra i bra ljusförhållanden men jag har satt ögonen i ett Sony 7-200 2,8… men 17000:- är rätt mycket pengar för att lägga på en hobby.

Först på önskelistan är iaf ett vertikalgrepp. Det finns flera fördelar med ett det, ökad stabilitet, dubbelt så lång batteritid på kameran och så ser det riktigt häftigt ut.

En sån här helg när man lyckas plåta riktigt bra bröllopsbilder så kommer tankarna om att starta en enskild firma. Ska jag, vågar jag, bör jag? Eller är det så att det kan förstöra en rolig hobby om det blir för allvarligt? Vi får se, än så länge är det rätt skönt att bara plåta för min egen skull samt att får vara en glad amatör.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s