Mycket bröllop nu…

Det har varit dåligt med uppdateringar här på hemsidan nu under våren, för det ber jag så mycket om ursäkt. Men jag ligger inte på latsidan för det utan det är bara det att jag har haft fullt upp med andra projekt som inte har varit möjliga att dela på hemsidan.

Ja våren och försommaren har faktiskt mest handlat om bröllop, flera stycken blev det till slut som jag plåtar på vilket så klart är fantastiskt roligt men också väldigt otäckt eftersom inget får gå fel. Jag hoppas att kunna lägga upp smakprov här på hemsidan framöver från bröllopen. Så länge får du njuta av bilderna som redan ligger uppe i min portfolio, börja gärna med mina porträtt.

Här är en bild från årets första bröllop. MItt uppdrag var att plåta mingelbilder under hela dagen och denna bilden från kyrktrappan gillar jag skarpt. en för att vara lite självkritisk så är det två saker som stör mig. 1. Skuggan i Fridas ansikte. 2. Skuggan från brudbuketten. Oavsett så tycker jag att känslan i bilden överträffar att den inte är tekniskt perfekt.

Vad tycker du?

Andreas&Frida 2013 - 30806

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s