Nytt upplägg

Hej!

Har bestämt mig för att testa ett nytt upplägg här på sidan. Ja har fått feedback från ett par personer att det är svårt att veta vilka bilder som är nya. Tidigare hade jag en blogg, detta blir ingen blogg (tror jag). Jag märkte att den typen av media inte passade mig då jag sysslar med foto i perioder då det passar bra in i mitt i övriga aktiva liv.

Men för att underlätta för er som besöker min sida (stort tack för ert intresse) så kommer jag att hålla denna nyhetssida uppdaterad och länka till de nya bilderna. Allt för at underlätta för mina besökare.

Jag har faktiskt lagt upp två nya bilder under de senaste dagarna.

Min bror Emanuel som cyklar MTB vid vår sommarstuga, här

Min bror Johannes och hans Emmy från deras bröllop, här

Min bror Emanuel och hans Klara på en vinterpromenad (utan snö), här

Jag hoppas att detta upplägg gör att du uppskattar min sida lite mer än tidigare.

/Eskil

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s