Det här blogginlägget har dröjt rätt länge. Det var faktiskt i Juli som vi var på semester i Norge. Sensommaren har verkligen varit fullbokad med en massa kul saker men som bidragit till att bloggen blivit lidande. Rent fotomässigt har det varit lugnt förutom att jag har fått plåta lite åt EuroMTB. Jag har fortfarande svårt att fatta att fyra cykelklubbar i Jönköping/Huskvarna går ihop och arrangerar MTB EM 2016 och jag är en liten del av detta. Det är riktigt häftigt!

Resan var målet och drömmen om att bila hela vägen till Lofoten fanns där. Vi gjorde det, 478 mil i bilen och vi fick njuta av en underbar resa, vacker natur och härliga veckor i tält med familjen. Här kommer några av mina favoritbilder från Norge resan.

En sak är säker, vi kommer besöka Lofoten igen. Snart.

Klicka på bilden för att komma till bildspel. Där kan du oxå kommentera. Ris eller Ros spelar ingen roll, jag blir vansinnigt glad när någon tar sig tid att kommentera mina bilder.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s