Enligt mitt tycke så är Bjärehalvön den absolut finaste platsen i Sverige. Jag älskar ett besöka de olika små platserna med både cykel och kamera. Det är otroligt vackert och väldigt lugnt. Igår var vi på två av favoritplatserna, Kattvik och Hovs Hallar. Efter några riktigt intensiva veckor så var detta precis vad jag behövde.

Som en del av er vet så testade jag att skaffa en Facebooksida som komplement till denna blogg och portfolio. Tyvärr gillade jag inte alls det formatet så den sidan har jag stängt ner. Så som siste fotograf i Sverige så har jag skaffat Instagram. Det känns efter en vecka betydligt bättre och jag gillar formatatet 1:1 så det kommer bli kul. Så följ @eskillaago på Instagram.

DSC03192 DSC03242

Jag har fotograferat två bröllop den senaste veckan. Så det blir en hel del tid vid datorn nu för att färdigställa detta till brudparen. Riktigt roligt att få vara del av brudparens stora dag. Har numera alltid en assistent med mig när jag plåtar bröllop vilket underlättar hela arbetet.

Inom någon vecka så bör det komma upp bilder från bröllopen här på bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s