I slutet på 2014 så plåtade jag Anna och Johan som var på gång att starta en ny advokatfirma, LH Advokater. Nu har de expanderat och det var dags att få med bilder på Emily på hemsidan med. Träffade Anna och Emily på samma plats som de första bilderna togs, tanken var att få bilder så att det såg ut som de var tagna vid samma tillfälle.

Utmaningen blev ljuset. Förra gången så var det sen November och mulet. Denna gång sken solen och det var riktigt härligt ljus. Trots detta så känner jag att vi lyckades får till samma stil på bilderna och både jag och LH Advokater är mycket nöjda med resultatet.

Ett riktigt kul samarbete som gör att jag utvecklas mer och känner mig nu mer trygg med kommersiella porträtt. Att lyssna in kundens behov och önskemål, leverera det samt kanske lite mer än vad de först hade önskat.

Nu är det en lite lugnare period men i maj har jag två bröllop som kommer kräva min fulla uppmärksamhet. Det ska bli riktigt kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s