Barn och familjefoto

Jag har tidigare tackat nej till alla förfrågningar till att fotografera barn och familjefoto. Under hösten gjorde jag ett undantag och nu i helgen ytterligare ett. Resultaten vid båda tillfällena blev riktigt bra och jag känner därför att jag kanske ska sluta vara så envis och faktiskt börja ta uppdrag som även innefattar familje och barnfoto.

Vid båda dessa tillfällen så har de flesta bilderna blivit vid naturlig lek utomhus. Första tillfället på en äng och nu i helgen i pulkabacken där vi lyckades få till snygga motljusbilder. Jag måste säga att det är riktigt kul att plåta barnen i deras obekymrade lek utomhus.

Jag har under veckan även plåtat mina egna grabbar i studion så de får agera exempel på hur studiobilder kan se ut om du anlitar mig. Klicka här för mer information och prislista.

DSC09689

 

 

DSC00183

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s